Betalen & verzendkosten

Betalen & verzendkosten

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

iDEAL

Bij Ztringz-kopen.nl kunt u gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.

Rembours (tot 1000,00)

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling aan de postbode te betalen (rembours). Voor deze service brengen wij u wel kosten in rekening. Deze kosten (15,95 incl. btw) verschijnen op uw bestelbevestiging zodra u voor de optie rembours heeft gekozen.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cahs werkt zoals iDEAL, maar dan voor onze Belgische klanten. U kunt betalen in uw eigen vertrouwde internetbankierenomgeving van uw eigen bank.

Betalen met creditcard

Bij Ztringz-kopen.nl zijn creditcards van o.a. American Express, MasterCard en VISA meer dan welkom. Een credicardbetaling loopt via een SSL-beveiligde server. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling die dag of de volgende werkdag nog. Voor een creditcardbetaling wordt 3 % extra transactiekosten berekend.

Betalen met creditcard biedt de volgende voordelen:

– Op werkdagen vóór 16:00 uur met creditcard besteld? Morgen in huis!
– Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Achteraf betalen met Billink

Bij ons kunt u achteraf betalen! U betaald dan pas na ontvangst van uw bestelling en u loopt dus geen enkel risico! Indien u hiervan gebruik wilt maken kiest u bij het afrekenen voor de optie Billink. U moet daarna uw gegevens invullen i.v.m. een gegevenstoets. In het volgende scherm kunt u de bestelling bevestigen. Als uw gegevenstoets positief is, krijgt u een bevestiging dat Billink akkoord heeft gegeven. Wij sturen de items direct op en u betaald deze pas achteraf! Eerst ontvangen, dan betalen!

Kosten achteraf betalen Billink

Aankopen van:
€ 1,- tot € 99,- geen extra kosten
€ 100,- tot € 199,- extra kosten a € 2,99
€ 200,- tot € 299,- extra kosten a € 3,99
€ 300,- tot € 399,- extra kosten a € 4,99

Waarom kan ik niet achteraf betalen met Billink?

Na het invoeren van uw gegevens wordt er een kredietwaardigheids-check uitgevoerd. De mogelijkheid bestaat dat u naar aanleiding van deze check niet in aanmerking komt om gebruik te maken van Billink. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Indien u de exacte reden graag wilt weten, dan dient u hiervoor schriftelijk een verzoek in te dienen bij Billink, voorzien van een kopie van uw paspoort.

Wat gebeurd er als ik niet op tijd betaal met Billink?

Indien u niet binnen 14 dagen heeft betaald zal u van Billink een herinnering krijgen. Let op dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer de betaling dan nog steeds uitblijft zal Billink een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen.

Kijk voor meer veelgestelde vragen i.v.m. Billink op https://www.billink.nl/veelgestelde-vragen/

Onze betaalpartners

Wij hebben het betalingsverkeer van iDEAL, Bancontact/Mister Cash uitbesteed aan Mollie.

Zij zijn zogenaamde “Payment Service Providers” (PSP). Voordeel van een PSP is dat uw order bij ons direct na uw betaling de status “Betaald” krijgt en wij de order direct kunnen uitleveren. Bij bankoverschrijving is dit niet het geval en wordt de levering van uw order uitgesteld totdat het bedrag van de order bij ons is binnen gekomen.

Verzending en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met Post.nl voor onze postverzendingen. U betaald bij bestelling van 1 artikel € 2,99 aan verzendkosten binnen Nederland en € 3,99 naar België . Bij meerdere afname betaald u € 4,99 binnen Nederland en € 6,99 naar België.

Leveringstijd

De webshop is in verband met de ZOMER vakantie gesloten vanaf MAANDAG 23 juli 2018 tot en met VRIJDAG 10 augustus 2018

De webwinkel zal wel bereikbaar zijn en bestellingen kunnen geplaatst worden echter worden deze geleverd vanaf maandag 13 augustus 2018 , maar er zullen GEEN verzendingen plaatsvinden in de genoemde vakantieperiode.

Bestellingen die voor MAANDAG 23 juli 2018 geplaatst zijn worden nog wel verzonden.