Zelf volg je alle laatste trend en weet je helemaal wat er hip is. Maar voor kinderen zijn er weinig tot geen fashionshows en staat er ook zelden iets in de fashion magazines. Als er wel iets in de magazines wordt genoemd over kinderkleding trends, zijn de prijzen vaak onbetaalbaar. Toch hoeft dat niet, want je kan ook hippe kinderkleding met korting kopen. Daarom zetten we een aantal betaalbare kinderkleding trends op een rijtje voor je.

Tuinbroeken voor kinderen

Vroeger, in de tijd dat alle papa en mama’s nog kind waren, was de tuinbroek ook populair onder kinderen. De trend is nooit echt verdwenen in al die jaren, de tuinbroek is namelijk een tijdloze trend. De tuinbroek kan gedragen worden door stoere jongens, maar ook door echte prinsessen meisjes. Kies voor een tuinbroek met korte broekspijpen in de zomer, of een tuinbroek van jeansstof in de winter, lekker met een grof gebreid vest erover. Zo steelt jouw kind gegarandeerd de show op school.

Pastelkleuren voor kinderen

Pasteltinten zijn voor kinderen altijd een goed idee, ongeacht welk seizoen het is. Kleuren als mintgroen, hemelsblauw en lila zijn geschikt voor zowel in de winter als de zomer. In de zomer kan je deze kleuren leuk combineren met wit, terwijl in de winter je eerder voor zwart zal kiezen. Pasteltinten zorgen voor een lieve en toch stoere look bij kinderen. Je denkt wellicht bij pastelkleuren aan babykleding, maar ook bij oudere kinderen staat deze trend geweldig.

Prints voor kinderkleding

Printjes, hoe oud ze ook zijn, kids zijn er dol op. Geprinte kleding is hip en is er in vele variaties. Zo is er voor ieder kind wel iets wils. Ga je voor tijdloos met een klassieke streep of is je kind eerder van een sterrenprint? Het maakt eigenlijk niet uit waar je voor kiest, het is altijd goed. Er zijn veel geprinte shirts verkrijgbaar, maar wil je echt eens een keer gek doen, ga dan bijvoorbeeld voor een broek of jas in een printje. Dierenprint is vooral onder de meiden erg geliefd, maar ook steeds meer jongens zie je het te gekke printje dragen.